Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-دور سوم مقدماتی هجدهمین دوره فوتبال جام ملت‌های آسیا - 2023 به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری آریا، در دور سوم تیم‌های صعود کننده از دور دوم و دور پلی آف در 6 گروه 4 تیمی تقسیم بندی شدند. در پایان دور دوم مقدماتی این دوره - که به صورت توام مقدماتی جام جهانی 2022 نیز محسوب می‌شد. - علاوه بر تیم چین (میزبان)، تیم‌های سوریه، استرالیا، ایران، عراق، عربستان، قطر (مدافع عنوان قهرمانی)، عمان، ژاپن، امارات، ویتنام، کره جنوبی و لبنان مجوز حضور در دور نهایی را به دست آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم کره شمالی به سبب کناره گیری از دور گروهی بخت صعود را از دست داد. بدین ترتیب تیم‌های باقی مانده به دور پلی آف و دور سوم انتخابی راه یافتند که در نهایت از دور پلی آف تیم‌های کامبوج و اندونزی به دور سوم مقدماتی صعود کردند.
در دور سوم تیم‌های اندونزی، کامبوج، کویت، ازبکستان، تاجیکستان، بحرین، اردن، قرقیزستان، فلسطین، هند، تایلند، فیلیپین، ترکمنستان، میانمار، هنگ کنگ، یمن، افغانستان، مالزی، مالدیو، سنگاپور، نپال، مغولستان، بنگلادش و سریلانکا - در مجموع 24 تیم - حضور یافتند که به صورت مجتمع رقابت کردند و در پایان 6 تیم برتر گروه‌ها و 5 تیم برتر دوم به دور نهایی راه یافتند.
در حالی که در ابتدا کشور چین به عنوان میزبان این دوره جام ملت‌ها معرفی شده بود، اما به علت ادامه شیوع بیماری کرونا در این کشور، چین در اواسط ماه مه 2022 از میزبانی انصراف داد و هنوز میزبان جدید معرفی نشده است.
نتایج مسابقات به این شرح است:
* گروه یک در الکویت کویت:
اردن 3- 0 کویت
نپال 0 – 7 اندونزی
- تیم‌های اردن با 9 و اندونزی با 6 امتیاز اول و دوم شدند و به جام ملت‌های آسیا راه یافتند. تیم‌های کویت با 3 و نپال بدون امتیاز سوم و چهارم شدند و از دور رقابت‌ها کنار رفتند.
* گروه دو در اولان باتور مغولستان:
فلسطین 4 – 0 فیلیپین
مغولستان 2 – 0 یمن
- تیم فلسطین با 9 امتیاز به جام ملت‌های آسیا راه یافت و تیم‌های فیلیپین با 4، مغولستان با 3 و یمن با یک امتیاز دوم تا چهارم شدند و از دور رقابت‌ها کنار رفتند.
* گروه سه در نمنگان ازبکستان:
ازبکستان 2 – 0 تایلند
- در تیم ازبکستان با مربیگری سرچکو کاتانتس اسلوونیایی، عزیزبک امانوف مهاجم تیم استقلال تهران روی نیمکت نشست و شیرزاد تمیراف مهاجم تیم پرسپولیس تهران از دقیقه 82 به میدان آمد.
سریلانکا 0 – 1 مالدیو
-تیم‌های ازبکستان با 9 و تایلند با 6 امتیاز اول و دوم شده و راهی جام ملت‌های آسیا شدند. تیم‌های مالدیو با 3 و سریلانکا بدون امتیاز در رده‌های سوم و چهارم قرار گرفتند و حذف شدند.
* گروه چهار در کلکته هند:
کامبوج 2 – 2 افغانستان
هند 4 – 0 هنگ کنگ
- تیم‌های هند با 9 و هنگ کنگ با 6 امتیاز اول و دوم شدند و به جام ملت‌ها رسدند. تیم‌های افغانستان و کامبوج با یک امتیاز سوم و چهارم شده و از صعود باز ماندند.
* گروه پنج در کوالالامپور مالزی:
بنگلادش 1 – 4 مالزی
ترکمنستان 0 – 1 بحرین
- تیم‌های بحرین با 9 و مالزی با 6 امتیاز اول و دوم شدند و صعود کردند. تیم‌های ترکمنستان با 3 و بنگلادش بدون امتیاز سوم و چهارم شدند و از دور رقابت‌ها کنار رفتند.
* گروه شش در بیشکک قرقیزستان:
سنگاپور 6 – 2 میانمار
تاجیکستان 0 – 0 قرقیزستان
- در تیم تاجیکستان منوچهر صفراف و وحدت حنانوف دو مدافع تیم پرسپولیس تهران به طور کامل بازی کردند.
- تیم‌های تاجیکستان و قرقیزستان با 7 امتیاز اول و دوم هستند و صعود کردند و تیم‌های سنگاپور با 3 و میانمار بدون امتیاز در رده‌های سوم و چهارم جای گرفتند و حذف شدند.
-در جدول تیم‌های دوم تیم‌های قرقیزستان با 7، اندونزی، مالزی، تایلند و هنگ کنگ با 6 امتیاز اول تا پنجم شدند و صعود کردند. تیم فیلیپین با 4 امتیاز هفتم شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.
- از هر گروه تیم‌های اول مستقیما به جام ملت‌های آسیا صعود کردند و 5 تیم دوم برتر از 6 تیم دوم نیز راهی دور نهایی شدند.
- در این دوره از جام ملت‌های آسیا 24 تیم شرکت می‌کنند که 11 تیم دیگر از مرحله سوم مقدماتی معرفی شدند. به تیم چین با وجود انصراف این کشور از میزبانی اجازه حضور در دور نهایی داده شد. تیم ایران در دور مقدماتی دوم صعود خود را قطعی کرده است. تیم تاجیکستان برای نخستین به مرحله نهایی صعود کرده است.
تاریخ قرعه کشی مرحله نهایی جام ملت‌های آسیا 2023 هنوز اعلام نشده است، ولی تیم ایران بر حسب رنکینگ فیفا و عملکرد دوره قبلی در میان 6 سر گروه قرار خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مقدماتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۹۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌ هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اعلان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با عنوان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • نجمه خدمتی راهی مرحله دوم تفنگ ۵۰ متر سه وضعیت شد
  • صعود تیرانداز مازندرانی به فینال تپانچه ۲۵ متر جهان
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • صعود رستمیان به فینال تپانچه ۲۵ متر
  • جام جهانی تیراندازی| صعود رستمیان به فینال تپانچه ۲۵ متر
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری